6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Çerçevesinde Açık Rıza Metni


İşbu Açık Rıza Metnini imzalayarak, aşağıda belirtilen kategorilere ilişkin kişisel verilerimin Avukat Mustafa Güneş Hukuk Bürosu’nun (“MGC Legal veya Şirket”) veya yetkilendirdiği üçüncü şahıslar tarafından gizlilik politikalarına uygun olarak burada belirtilen amaçlarla işlenmesine, kişisel verilerimin yurt içinde ve kullanılan CRM yazılımın serverlarının bulunduğu yurt dışına aktarılmasına kesin olarak onay veriyorum.

İşbu Açık Rıza Metni kapsamında Şirket, kişisel verilerimi, sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve faaliyetlerini yürütmek amacıyla (“Amaç”) işleyebilir ve yurtdışına aktarabilir.

İşbu Açık Rıza Metni, ‘amaçla sınırlılık ilkesi’ gereğince, kişisel verilerimin sadece Şirket’in gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda işlenmesini, iş ortakları ile veya servis sağlayıcılarına aktarılmasını içermektedir.

6698 sayılı Kanun’daki belirtilen haklarımdan birini kullanmak istediğimde, Kanun hakkında ya da kişisel verilerimin işlenmesi hususunda herhangi bir sorum olduğu takdirde, Şirket ile irtibata geçebilirim.

İşbu Açık Rıza kapsamında “kişisel veri” kavramı aşağıdaki bilgileri kapsamaktadır:

  • Ad, Soy Ad,
  • E-mail Adresi,
  • Telefon Numarası,
  • Mesaj.

Kişisel verileriniz, Kanunda açıkça belirtilmedikçe, verinin saklanması için geçerli sebebin varlığının devam etmesi haline kadar saklanacaktır. Kişisel verinin korunmasına ve işlenmesine artık gerek kalmaması durumunda, o veri silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.